Single Blog Title

This is a single blog caption

Keeper- & Voetbal Clinic

Voetbalschool Eersel komt wederom met iets nieuws! Een keepersclinic & een Voetbalclinic voor zowel jongens als meisjes in de meivakantie!
 
Keepersclinic | woensdag 29 april | 09:30 – 15:00 | VV EFC Eersel 
Op 29 april zal de keepersclinic plaatsvinden. Dit is een geheel verzorgde dag waarbij de focus ligt op de keepers. Dit kunnen bestaande keepers zijn of jongens en meisjes die alles willen leren over het vak ‘keepen’. Deze dag zullen zij dus ook ervaren hoe het is om als prof te leven. De training zal bestaan uit een ochtend training en een middag training met daartussen een lunch die verzorgd wordt door Voetbalschool Eersel. De ochtendtraining bestaat uit een aantal basis oefeningen en een uitgebreide warming-up. De middagtraining zal vooral gericht zijn op oefeningen om de vaardigheden toe te passen. Denk aan leuke speelse vormen maar ook afwerkvormen. Uiteraard is Team Voetbalschool Eersel hierbij aanwezig maar dat niet alleen! Ook zullen er diverse keepers aanwezig zijn met de nodige ervaring en kennis. Het zal een clinic worden die voor iedere niveau gewenst is. Zo kun je alleen komen om de basisvaardigheden te leren, maar ook om de kleine kneepjes van het vak te leren. Het gaat hier dan om de details om uit te groeien tot een waardige keeper/keepster.
Voetbalclinic | zaterdag 2 mei | 09:30 – 15:00 | VV EFC Eersel 
 
Een dag trainen als profvoetballer! Op 2 mei is het zover. De Voetbalclinic zal deze dag plaatsvinden. Dit is een geheel verzorgde dag waarbij jongens en meisjes dieper ingaan op de techniek en tactiek van het spelletje ‘voetbal’. Dit kunnen zowel bestaande voetballers of voetbalsters zijn of jongens en meisjes die nog niet voetballen en alles willen leren over voetbal. Deze dag zullen zij dus ook ervaren hoe het is om als prof te leven. De training zal bestaan uit een ochtend training en een middag training met daartussen een lunch die verzorgd wordt door Voetbalschool Eersel. De ochtendtraining bestaat uit een aantal basis oefeningen en een uitgebreide warming-up. De middagtraining zal vooral gericht zijn op oefeningen om de vaardigheden toe te passen. Denk aan leuke speelse vormen maar ook afwerkvormen. Uiteraard is Team Voetbalschool Eersel hierbij aanwezig maar dat niet alleen! Ook zullen er diverse trainers/voetballers/profs aanwezig zijn met de nodige ervaring en kennis. Het zal een clinic worden die voor iedere niveau gewenst is. Zo kun je alleen komen om de basisvaardigheden te leren, maar ook om de kleine kneepjes van het vak te leren. Het gaat hier dan om de details om uit te groeien tot een waardige voetballer/voetbalster.
Extra info!
 
 • Deze clinic voor zowel de keepers als voetballers staan los van de Wintermodule en Voorjaarsmodule die later dit jaar nog zal komen. Het is dus bedoeld om 1 dag te trainen en te leven als een prof. Alles zal geregeld zijn. Het enige wat de kinderen mee hoeven te nemen is goede zin, een voetbaloutfit en een paar voetbalschoenen en bij de keepers ook nog keepershandschoenen uiteraard.
 • De kosten voor deze 1-daagse clinic zullen €19,95 bedragen. Dit is inclusief de verzorgde lunch en certificaat.
 • Einddatum opgeven| Opgeven voor keepersclinic voor 25 april. Opgeven voor voetbalclinic voor 30 april.
Voor meer vragen/opmerking kunt u altijd terecht bij Joël, Joep of Jop.
Aanmelden:
Meld je hieronder direct aan voor de Keepers of Voetbal Clinic.  Ik meld me aan voor:
  VoetbalclinicKeepersclinic
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring*

  Leave a Reply