Voorjaarsmodule

VOORJAARSMODULE 2020

LET OP

Na een succesvolle wintermodule die plaats heeft gevonden in de gymzaal, starten wij op zondag 22 maart met de voorjaarsmodule van 2020 bij EFC Eersel.

Wat kan en mag je verwachten tijdens de VoorjaarsModule voor Voetbal & Keeper

Voetbalschool Eersel richt zijn trainingen op techniek en coördinatie. Techniek en coördinatie lopen hand in hand. Ruzie met je eigen lichaam, is ruzie met de bal. Wij werken wekelijks met jonge spelers en dus is plezier heel belangrijk. Echter, in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar zijn kinderen in de ideale motorische fase om bewegingen en technieken aan te leren. Wij willen deze kinderen helpen om zich als voetballer te ontwikkelen ongeacht hun niveau. In onze trainingen zal wekelijks aandacht worden besteed aan verschillende voetbalhandelingen.

In de voorjaarsmodule brengen we je meer technieken en spelinzicht bij.

Voorjaarsmodule

€ 75,- incl. GRATIS shirt

Startdatum 22 maart 2020
Eindatum 29 april 2020

Aantal trainingen 6x
Eindtournooi 1 x

JO8 t/m JO14
Aanvang 10:30 uur
Eindtijd 12:00 uur

Locatie: v.v. EFC Eersel / de Dieprijt

De trainingsmodule is bedoeld voor jongens en meisjes die graag hun voetbaltechniek naar een hoger niveau willen brengen.

De groepen worden (afhankelijk van de aanmeldingen) opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Op deze manier is er ruimte voor persoonlijke aandacht en krijgt elke speler de kans om zich optimaal te kunnen ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau.

Wij focussen ons tijdens de trainingen op de volgende punten:

• Controle over lichaam en bal
• Techniek training (opbouw 1vs1 / 2vs2 etc.)
• Plezier en zelfvertrouwen
• Loopcoördinatie
• Spelen op verschillende posities

De voorjaarmodule bestaat uit een aantal thema’s die we terug laten komen in de trainingen. Afsluitend met een tournooi.

Uiteraard ontvang je na het doorlopen van de gehele module een officieel VSE diploma