VSE

VSE ontwikkelt

Voetbalschool Eersel richt zijn trainingen op techniek en coördinatie. Wij willen kinderen helpen om zich als voetballer te ontwikkelen ongeacht hun niveau.

In de leeftijd van 9 t/m 13 jaar zijn kinderen in de ideale motorische fase om bewegingen en technieken aan te leren.

Het is een aanvulling op de clubtraining waar de focus meer op samenspel en het team zijn gericht en het individu op de tweede plaats komt. Bij voetbalschool Eersel is dat precies omgekeerd. Elke speler krijgt de kans om zich optimaal te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau, onder leiding van professionele voetbaltrainers.

Vorderingen zullen goed zichtbaar zijn, waardoor het zelfvertrouwen en het voetbalplezier binnen het eigen team zal groeien.

Visie

Het ontwikkelen van het individu staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen kinderen op een leuke manier trainen en coachen om een nog betere voetballer te worden.

Wij willen een omgeving creëren waarbij kinderen ernaar uitkijken om te komen trainen. Door uitdagende oefenvormen aan te bieden en veel gebruik te maken van materialen hopen wij sfeer, plezier en stimulans tot stand te brengen.

Daarnaast proberen wij het straatvoetbal terug te brengen in de trainingen. Waarbij er in kleine partijtjes wordt gespeeld, kinderen zelf regels bepalen en ieder kind in deze leeromgeving zijn voetbalcreativiteit leert ontdekken.

Ook krijgt ieder kind bij ons persoonlijke aandacht en zien wij spelers graag met een lach; voor, tijdens en na de training!

Improve your skillz

Op basis van voorgaande modules, constateren we de volgende verbeteringen.
Spelplezier
Ontwikkeling techniek
Verbetering van Conditie
Verbetering van spelinzicht

Meld je aan voor VSE 2019 / 2020

Maak plezier en verbeter direct je voetbal en/of keeper skillz. Meld je nu aan voor seizoen 2019 / 2020

Voetbalschool Eersel