Single Blog Title

This is a single blog caption

Proeftraining VSE

Je weet dat je een aardig potje kunt voetballen, je hebt er veel plezier in en scoort regelmatig op het veld….toch .. wil je meer, maar weet je niet goed hoe.

Voetbalschool Eersel richt zijn trainingen op techniek en coördinatie. Wij willen kinderen helpen om zich als voetballer te ontwikkelen ongeacht hun niveau. In de leeftijdscategorie JO9 t/m JO13 zijn kinderen in de ideale motorische fase om bewegingen en technieken aan te leren. Het is een aanvulling op de clubtraining waar de focus meer op samenspel en het team zijn gericht en het individu op de tweede plaats komt. Bij voetbalschool Eersel is dat precies omgekeerd. Elke speler krijgt de kans om zich optimaal te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau, onder leiding van professionele voetbaltrainers. Vorderingen zullen goed zichtbaar zijn, waardoor het zelfvertrouwen en het voetbalplezier binnen het eigen team zal groeien.

Speciaal voor de spelers die nog niet goed weten of ze zich direct willen aanmelden bij VSE, organiseren we dit seizoen voor de aller eerste keer een GRATIS proeftraining. Deze proeftraining is slechts 1 x, daarna kun je je direct aanmelden om deel te nemen aan de modules!

Leave a Reply