Wintermodule

WINTERMODULE

LET OP

Wat leuk dat jij je wil aanmelden voor de wintermodule van Voetbalschool Eersel! Helaas moeten wij mededelen dat de wintermodule volledig vol zit en ook de wachtrij zit op dit moment vol!  Maar… niet getreurt!  Uiteraard kun jij je via onderstaande link opgeven voor de zomermodule. Meld je nu aan en garandeer jou plek voor de zomermodule!

Wat kan en mag je verwachten tijdens de WinterModule voor Voetbal & Keeper

Voetbalschool Eersel richt zijn trainingen op techniek en coördinatie. Techniek en coördinatie lopen hand in hand. Ruzie met je eigen lichaam, is ruzie met de bal. Wij werken wekelijks met jonge spelers en dus is plezier heel belangrijk. Echter, in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar zijn kinderen in de ideale motorische fase om bewegingen en technieken aan te leren. Wij willen deze kinderen helpen om zich als voetballer te ontwikkelen ongeacht hun niveau. In onze trainingen zal wekelijks aandacht worden besteed aan verschillende voetbalhandelingen.

In de eerste module brengen we je meer technieken en spelinzicht bij.

Wintermodule

€ 75,- incl. GRATIS shirt

Startdatum 28-12-2019
Eindatum 09-02-2020

Aantal trainingen 6

JO9 t/m JO11
Aanvang 12:30 uur
Eindtijd 14:00 uur

JO12 t/m JO15
Aanvang 14:00 uur
Eindtijd 15:30 uur

Locatie: Sporthal de Tulp / Duizel

De wintermodule bestaat uit een aantal thema’s die we terug laten komen in de trainingen. Afsluitend met een zaalvoetbal tournooi.

Uiteraard ontvang je na het doorlopen van de gehele module een officieel VSE diploma